Vi på nornorna.se har valt att ta fram några produkter som vi säljer för att hjälpa olika organisationer i deras viktiga arbete. Vi väljer organisationer vars arbete ligger oss nära om hjärtat och som vi anser går att lita på. Vidare är det vi som bestämmer om försäljningen, hur och när pengarna betalas ut till organisationen. Innan en produkt lanseras tar vi kontakt med organisationen och frågar om det är i sin ordning att använda deras logotyp i vår marknadsföring av produkten. Tillsammans med produkten följer det information om organisationen som antingen vi på nornorna.se har sammanställt eller organisationen själv har bistått med.

Just för tillfället har vi bara en produkt för att hjälpa olika hjälporganisationer men vi arbetar på produkt nummer två. Vad det lider kommer vi nog att ta fram fler produkter men mycket beror på hur det går med försäljningen av den produkten som vi har tagit fram och den som vi jobbar på att ta fram.

De produkterna vi säljer har vi gjort själva och har därför alla rättigheterna på. För att läsa mer om de olika produkterna och organisationerna klicka på någon av länkarna nedanför.