Om Nornorna


Vilka är vi
Jag heter Erika Almgren och tillsammans med min mor, Lotta, och min kompis, Anna, har jag byggt upp den här sidan. Alla tre gillar vi att slöjda och att hantverka.

Erika
Jag bor ensam i en lägenhet i Köping. Jag tycker om att skriva och fotografera. Jag läser gärna talböcker och lyssnar på Björn Afzelius, ibland Sven-Ingvars och John Fogerty

Anna
Bor i Karlskoga tillsammans med sina katter, Maja och Oskar. Anna tycker om att spela tv-spel och lyssna på hårdrocksmusik gärna System of a down.

Lotta
Bor i Köping tillsammans med sin man, min pappa, i ett gammalt funkishus. Mamma jobbar som svensk- och historielärare på gymnasiet och älskar att läsa böcker.

Att handla av oss


När du hittat vad vill köpa skickar du ett mail till oss. Vi skickar tillbaka ett mail om det exakta priset (varorna + emballaget + porto + postförskottet) Då du godkänt köpet skickar vi varorna till dig mot postförskott.

Beställ här

Att kontakta oss


Om du har frågor eller vill beställa något av det vi säljer är det bästa sättet att få tag i oss via mail. Om du måste prata med oss i telefon skickar du ett mail så skickar vi ett telefonnummer till dig. Vi är tacksamma om de flesta frågor och synpunkter kan avhandlas via mail. Eftersom vi är privatpersoner vill vi helst inte lämna ut våra telefonnummer.

Kontakta oss